HITIT AFHAAL CENTRUM

HITIT AFHAAL CENTRUM Om te smullen...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1382 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hitit Afhaal Centrum. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 22:08 Helaas viel het deze keer erg tegen de patat was keihard veel te lang gebakken en veel te zout.de salade was ook niet zoals ik gewend ben er ontbrak het eenbenige ander en dat werd met een hele berg geitenkaas gecomponeerd. Het broodjeKebab was goed
30 apr 2022 om 16:34 Deze keer viel het echt tegen. 1 item waren ze vergeten, vlees was mindere kwaliteit. Zaziki was gewoon smerig. Ik heb meteen gebeld, ze zijn nieuwe komen brengen, maar toen was het vlees al bijna op, als ik had gewacht was alles koud. Jammer.
25 apr 2022 om 21:51 Patat koud en hard! Kipburger koud en saus erop (duidelijk aangegeven geen saus maar apart leveren) nu koude en halve burger maar kunnen eten! Als dit een kapsalon groot is dan laat maar komt er geen volgende keer bestelling! Ga naar andere v 33 euro
24 apr 2022 om 23:00 Een van de mooiste doner kebabs ik ooit heb gegeten.
24 apr 2022 om 10:13 Eten was slecht, geen shoarma maar gemalen soort vlees?? Geen pita maar een pannekoek. Salade slap en te grote stukken. Niet te eten!
21 apr 2022 om 20:05 Eten kwam heel snel. Groente was wel erg grof gesneden. Hompen rode kool en rauwe ui. Maar het vlees was erg lekker.
16 apr 2022 om 9:56 Zijn zij nog steeds op top! lekker eten, de salade netjes apart en sausjes ook, binnen 15 minuten bezorgen
13 apr 2022 om 17:05 Normaal goed maar nu niet. Al het eten was koud en de patat was al meerdere keren opgebakken. Het was keihard en donkerbruin, schande dat zoiets wordt bezorgd.
11 apr 2022 om 21:00 De spareribs hadden helaas meer vet dan vlees op de botten, in combinatie met slappe, koude patat en een vrij smakeloos geheel. Erg jammer!
9 apr 2022 om 10:52 nog steeds top, kapsalon vol met goede eten, apart salade en bakjes met saus, vijf sterren! zeker verdiend
8 apr 2022 om 19:42 Helaas 90 minuten wachten op het eten. Eten was koud en knoflookbakje gescheurd. De smaak van de kipdoner was wel goed.
4 apr 2022 om 18:39 lekker kapsalon. *****