HITIT AFHAAL CENTRUM

HITIT AFHAAL CENTRUM Om te smullen...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 466 beoordelingen
19 jan 2020 om 21:11 Ik had in de middag een bestelling geplaatst met bezorgtijd 18:30. De bezorger kwam helaas 50 minuten te vroeg.
19 jan 2020 om 19:50 Slecht slecht.
15 jan 2020 om 20:33 Alles top ook de sausjes waren goed afgesloten een compliment voor de bezorger v deze avond!
11 jan 2020 om 20:20 Lekker
8 jan 2020 om 12:42 Super snel en het was weer top!
3 jan 2020 om 21:29 Damn... 35 min.. irritatie om de tijd die er nog staat voordat je een review kan schrijven.. want geen 43 min maar 8 min na je bestelling ontvang je twee dikke shoarma rollen en een grote bak heerlijk warme patat en dat op een vrijdag avond.. geweldig!!
2 jan 2020 om 5:29 Al paar x eten besteld en elke x bijna 2 uur wachten op je eten was gister laatste x dat ik daar besteld heb
1 jan 2020 om 23:15 Prima service en eten!
30 dec 2019 om 23:35 Lieve bezorger. Vlees was droog. Rijst niet veel smaak. Kwaliteit eten kan beter. Bezorging vlot en keurig.
30 dec 2019 om 17:52 Was er super snel !! Was echt heerlijk
27 dec 2019 om 20:39 Kaas was vertezoeken op mijn turkse pizza met kipdoner en mijn groot broodje kipdoner was een groot broodje groente want vlees was ver ver tezoeken
27 dec 2019 om 3:00 Top bezorger, hij was wat eerder en heeft daarom 10 minuten gewacht omdat we hem nog niet hadden verwacht en de bel niet hoorde! Excuses nog daarvoor